Thuisbehandelingen

Mis je mijn fijne behandelingen in de salon? Dan heb ik een oplossing gevonden! Probeer eens één van de drie thuisbehandelingen. Deze zijn gebaseerd op de gezichtsbehandelingen die ik normaal gesproken in mijn schoonheidssalon uitvoer. Je kunt kiezen uit:

Thuisbehandeling Voedend €39.50

Een fijne en voedende thuisbehandeling. Deze thuisbehandeling lijkt op de in de S.P.A. Complet en S.P.A. Traitement behandelingen. De thuisbehandeling “Voedend” is afgestemd op jouw huid en bevat een duidelijk stappenplan. Met dit stappenplan wordt het je helemaal makkelijk gemaakt in het reinigen, de peeling, de 2 maskers (vulkanisch klei masker en een vruchten- of groentemasker) en ter afsluiting een huidverzorger. Alle producten zitten in mini potjes en flesjes. Het enige wat je hoeft te doen is even tijd in te ruimen voor jezelf en daarna te genieten van je mooi en gevoede huid.

Thuisbehandeling Opfrisser € 24.50

Deze opfrissende en mooie thuisbehandeling is te vergelijken met de in Schoonheidssalon Livia uitgevoerde S.P.A. relaxant behandeling. De thuisbehandeling “Opfrisser” bestaat uit op jouw huid afgestemde producten. Met een duidelijk stappenplan, die wordt meegeleverd, vind je uitleg over het reinigen, de peeling, het masker en de huidverzorger. Alle producten zitten in mini potjes en flesjes. Dus maak even wat tijd voor jezelf vrij en geniet van je frisse en mooie huid.

Thuisbehandeling Snel Mooi! € 25.00

Deze behandeling doet precies wat het zegt, het is snel en geeft een mooi resultaat. De thuisbehandeling “Snel Mooi!” wordt afgestemd op je huid. Met het meegeleverde stappenplan wordt het je helemaal makkelijk gemaakt in het reinigen, de peeling, het masker en de huidverzorging. Alle producten zitten in een mini potje of flesje. Het enige is wat nog hoeft te doen is even een plekje in je agenda zoeken en genieten van de behandeling en daarna van je mooie huid.

Bestellen!

Voor het bestellen van een thuisbehandeling neem dan contact met me op. Dan maak ik de gewenste thuisbehandeling voor je klaar. Vervolgens maken we een afspraak voor het afgeven of ophalen. De factuur voeg ik aan de bestelling toe, zodat je deze veilig thuis kunt betalen. Genieten maar!!

E-mail: info@schoonheidssalonlivia.nl

Telefonisch: 0486-850305