Met een gerust hart naar de schoonheidsspecialist

Na een sluiting van 11 weken mag ik weer aan de slag.

Wist je dat je met een gerust hart   bij Schoonheidssalon Livia een afspraak kunt maken? Ik ben volledig op de hoogte om jou als klant in deze bijzondere tijd veilig te ontvangen. Je bent van harte welkom in mijn salon!

Graag sta ik voor jou klaar om je te behandelen in mijn salon. Veiligheid is voor mij belangrijk, daarom werk ik volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon en daarom wijs ik je op het volgende.

Op afspraak
Ik werk alleen op afspraak. Dit doe ik om de gezondheid en veiligheid van klanten en mezelf te waarborgen. Ik vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Gezondheidscheck
Voordat je naar de salon gaat wil ik je vragen om de ‘Gezondheidscheck’ te doorlopen:

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het coronavirus gehad (positief getest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (positief getest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Zodra je alle 5 vragen met NEE kunt beantwoorden, ben je van harte welkom in mijn salon. Is dat niet het geval, blijf dan thuis en maak dan een nieuwe afspraak.

Mondkapje
Zodra je de salon betreedt, ben je verplicht om een mondkapje te dragen. De schoonheidsspecialist geeft aan wanneer je deze mag afnemen.

Registratieplicht
Ik heb een registratieplicht. Dat betekent dat ik vòòr de behandeling vraag om je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

Deze maatregelen zorgen er voor dat je veilig en vertrouwd kunt genieten van de behandeling in de salon. Ik zien je graag. Tot snel!

Heb je vragen? Stel deze gerust:

Telefoon: 0486-850305 (ook via whatsapp)

Mail: info@schoonheidssalonlivia.nl

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove