We gaan weer van start!!

Schoonheidssalon Livia opent weer de deuren

Vanaf maandag 11 mei mogen de contactberoepen weer hun deuren opzetten. Ook ik heb mijn deuren wagenwijd opengezet. Wel zijn er een paar belangrijke spelregels om te mogen werken. Vanuit de ANBOS hebben we een streng COVID-19 hygiëneprotocol ontvangen waaraan wij schoonheidsspecialisten moeten voldoen. Dit protocol is o.a. tot stand gekomen in overleg met het RIVM. We zijn al gewend om hygiënisch te werken, alleen zijn er nu extra stappen en maatregelen voorgeschreven. Deze stappen en maatregelen zullen ook in Schoonheidssalon Livia worden doorgevoerd. Zeker om jouw en mijn gezondheid maximaal te beschermen. Hoewel het geen verplichting is, zal ik zelf wel een mondkapje dragen en met handschoenen werken.

Het COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten stelt mij ook verplicht om voor aanvang van de behandeling een aantal vragen over je gezondheid stellen. Naar aanleiding hiervan kan ik bepalen of de behandeling al dan niet kan doorgaan. Het gaat om een gezondheidscheck die ik verplicht moet uitvoeren aan de voordeur.

Even een paar belangrijke feiten onder elkaar:

  • Kom niet als u gezondheidsklachten heeft. Zie gezondheidscheck
  • Kom uitsluitend op afspraak en kom niet te vroeg max. 5 minuten en niet te laat
  • Kom alleen naar de salon
  • Bij ontvangst en afscheid geven we geen hand
  • Bij ontvangst wordt gevraagd uw handen te desinfecteren
  • We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand
  • Na behandeling wordt gevraagd uw handen te desinfecteren
  • Betalingen vinden plaats met pin/contactloos

Meer informatie over de gezondheidscheck en het COVID-19 protocol voor schoonheidsspecialisten treft u hieronder aan.

Lees verder

Verlenging tijdelijke sluiting

Helaas mag ik tot en met 20 mei aanstaande mijn fijne beroep in Schoonheidssalon Livia niet uitoefenen. Maar ik sta graag voor jullie klaar. Denk aan huidadvies, verkoop van producten (al dan niet op maat gemaakt), speciaal op je huid afgestemde thuisbehandelingen en niet te vergeten een cadeaubon. Dus bel: 0486-850305 of mail: info@schoonheidssalonlivia.nl

En als straks jouw deuren opengaan, staan onze deuren weer open voor jou……

Bron: Anbos

Thuisbehandelingen

Mis je mijn fijne behandelingen in de salon? Dan heb ik een oplossing gevonden! Probeer eens één van de drie thuisbehandelingen. Deze zijn gebaseerd op de gezichtsbehandelingen die ik normaal gesproken in mijn schoonheidssalon uitvoer. Je kunt kiezen uit:

Thuisbehandeling Voedend €39.50

Een fijne en voedende thuisbehandeling. Deze thuisbehandeling lijkt op de in de S.P.A. Complet en S.P.A. Traitement behandelingen. De thuisbehandeling “Voedend” is afgestemd op jouw huid en bevat een duidelijk stappenplan. Met dit stappenplan wordt het je helemaal makkelijk gemaakt in het reinigen, de peeling, de 2 maskers (vulkanisch klei masker en een vruchten- of groentemasker) en ter afsluiting een huidverzorger. Alle producten zitten in mini potjes en flesjes. Het enige wat je hoeft te doen is even tijd in te ruimen voor jezelf en daarna te genieten van je mooi en gevoede huid.

Thuisbehandeling Opfrisser € 24.50

Deze opfrissende en mooie thuisbehandeling is te vergelijken met de in Schoonheidssalon Livia uitgevoerde S.P.A. relaxant behandeling. De thuisbehandeling “Opfrisser” bestaat uit op jouw huid afgestemde producten. Met een duidelijk stappenplan, die wordt meegeleverd, vind je uitleg over het reinigen, de peeling, het masker en de huidverzorger. Alle producten zitten in mini potjes en flesjes. Dus maak even wat tijd voor jezelf vrij en geniet van je frisse en mooie huid.

Thuisbehandeling Snel Mooi! € 25.00

Deze behandeling doet precies wat het zegt, het is snel en geeft een mooi resultaat. De thuisbehandeling “Snel Mooi!” wordt afgestemd op je huid. Met het meegeleverde stappenplan wordt het je helemaal makkelijk gemaakt in het reinigen, de peeling, het masker en de huidverzorging. Alle producten zitten in een mini potje of flesje. Het enige is wat nog hoeft te doen is even een plekje in je agenda zoeken en genieten van de behandeling en daarna van je mooie huid.

Bestellen!

Voor het bestellen van een thuisbehandeling neem dan contact met me op. Dan maak ik de gewenste thuisbehandeling voor je klaar. Vervolgens maken we een afspraak voor het afgeven of ophalen. De factuur voeg ik aan de bestelling toe, zodat je deze veilig thuis kunt betalen. Genieten maar!!

E-mail: info@schoonheidssalonlivia.nl

Telefonisch: 0486-850305

Tijdelijke sluiting vanwege Coronavirus

Schoonheidssalon Livia zal de komende weken de deuren sluiten. Dit moeilijke besluit speelde de afgelopen dagen al door mijn hoofd. Dit weekend heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt.

Vorige week werd al gesproken over het vermijden van sociale contacten en om gepaste afstand te houden. Dit is in een schoonheidssalon gewoon niet haalbaar zelfs met, naar mijn mening, extra hygiënische maatregelen. Er is nog zoveel onduidelijk over hoe een besmetting plaatsvindt. Mijn besluit werd alleen nog maar meer bevestigd na de persconferentie gistermiddag. Het spijt me bijzonder maar ook ik moet in deze crisis mijn verantwoordelijkheid nemen.

Diegenen die de komende weken een afspraak hebben staan zal ik persoonlijk benaderen. Wat betreft de verkoop van producten en leuke cadeaubonnen dit kan natuurlijk nog wel. Neem hiervoor wel even contact met me op.

Verder wens ik iedereen het allerbeste maar vooral gezondheid toe in deze bizarre tijden.

Hartelijke groeten,

Lianne Arts-de Bruijn