Over schoonheidssalon Livia

LOGO

Hallo mijn naam is Lianne Arts en ik ben de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Livia in Grave.

Sinds 1 februari 2007 ben ik als gediplomeerde schoonheidsspecialiste gestart met Schoonheidssalon Livia. Omdat ik alleen werk heeft u altijd een vast gezicht en aanspreekpunt. Ik vind het belangrijk om even alle tijd voor mijn klant te nemen. Daarom is mijn motto “Persoonlijk, met zorg en aandacht”.

In mijn salon kunt u terecht voor diverse behandelingen en hierbij werk ik met met een 100% natuurlijke merk S.P.A. uit Frankrijk dat gebaseerd is op aromatherapie en voor het ontharen gebruik ik een suikerpasta. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje Producten.

spa logo bloem kleinSinds kort kunt u bij mij terecht voor het aanschaffen van Loveli-producten (deodorant, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging). Loveli is een vrij nieuw Nederlands merk dat ook 100% natuurlijk en 100% troepvrij is. 

 

Daarnaast heb ik me nog laten bijscholen op het gebied van dermatologie via U-consultancy.

Verder vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten op het gebied van huidverzorging, voeding en gezondheid. Daarom ben ik ook al sinds mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste lid van de Anbos (Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging) en bezoek ik regelmatig de bijeenkomsten van de Anbos en diverse symposia.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen of e-mailen naar Schoonheidssalon Livia via Contact. Hier vindt u ook de openingstijden en routebeschrijving.

Uw schoonheidsspecialiste

Lianne Arts-de Bruijn