Over schoonheidssalon Livia

LOGO

Hallo mijn naam is Lianne Arts en ik ben de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Livia in Grave.

Sinds 1 februari 2007 ben ik als gediplomeerde schoonheidsspecialiste gestart met Schoonheidssalon Livia. Omdat ik alleen werk heeft u altijd een vast gezicht en aanspreekpunt. Ik vind het belangrijk om even alle tijd voor mijn klant te nemen. Daarom is mijn motto “Persoonlijk, met zorg en aandacht”.

In mijn salon kunt u terecht voor diverse behandelingen hierbij ik werk met uitsluitend  natuurlijke merken. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje Producten.

spa logo bloem klein Logo couleur caramel

Sinds 2010 ben ik ook Acné-specialist. Dit is een specialisatie via de Algemene Nederlandse Branche Organisatie voor Schoonheidsspecialisten (ANBOS). iedere 3 jaar dien ik een proeve van bekwaamheid af te leggen om geregistreerd te blijven. Hierdoor kunt u voor acné-behandelingen bij veel Zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering een vergoeding aanvragen. Informeer bij u zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Algemene Nederlandse Branche Organisatie voor Schoonheidsspecialisten

Daarnaast heb ik me nog laten bijscholen op het gebied van dermatologie via U-consultancy.

Verder vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten op het gebied van huidverzorging, voeding en gezondheid. Daarvoor lees ik de vakbladen en bezoek ik regelmatig de bijeenkomsten van de Anbos en diverse symposia.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen of e-mailen naar Schoonheidssalon Livia via Contact. Hier vindt u ook de openingstijden en routebeschrijving.

Uw schoonheidsspecialiste

Lianne Arts-de Bruijn